.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

داشتن شکمی صاف و جلوگیری از نفخ شکم!

اگر شما مایل هستید که شکمی صاف داشته باشید و یا از داشتن نفخ دائم شکم شاکی هستید به شما توصیه می کنیم که این مقاله را مطالعه نمایید. در ذیل از 8 غذایی نامبرده می شود که باید برای پیشگیری از ایجاد نفخ از خوردن آنها اجتناب کنید. نکته قابل توجه دیگر این است که متخصصین تغذیه به افرادی که می خواهند شکمی صاف داشته باشند نیز توصیه نمودند که اگر از ایجاد نفخ جلوگیری کنند تا حدود 5/3 کیلوگرم از وزن خود را کاهش داده و شکم متناسب تری نیز خواهند داشت.

1- نمک

از خوردن بیش از اندازه نمک خودداری کنید. همچنین غذاهایی که به صورت کنسروی با نمک فراوان فرآوری شده اند چرا که نمک موجود سبب جذب بیشتر آب شده و درنتیجه میزان احتباس آب در بدن شما افزایش یافته و حالت خمودی و کسالت به همراه پف کردگی و افزایش وزن می گردید.

2- کربوهیدرات ها

کربوهیدرات(برنج،نشاسته ها،نان،قندها...) به عنوان منبع اصلی تولید انرزی در بدن هستند و نباید شما بیش از اندازه مصرف نمایید چرا که درصورت عدم فعالیت مناسب و یا ورزش، این مواد به صورت گلیکوژن در عضلات ذخیره و هر گرم گلیکوژن حدود 3 گرم آب را جذب می نماید درنتیجه شما دچار افزایش وزن خواهید شد.

3- سبزیجات خام

نصف پیمانه هویج پخته شده برابر یک پیمانه هویج خام مواد غذایی لازم را دارد اما هویج پخته میزان حجم کمتری را در معده اشغال نموده و هضم آن را آسانتر می نماید و در نتیجه از ایجاد نفخ زیاد در دستگاه گوارش شما پیشگیری می نماید. اگر شما از آن دسته کسانی هستید که با خوردن سبزیجات خام دچار نفخ شدید می گردید توصیه می کنیم که حتما از سبزیجات پخته یا بخارپز استفاده کنید.

4- غذاهای نفاخ

بعضی از غذاها هستند که به خودی خود در دستگاه گوارش ایجاد گاز می نمایند که می توان موارد ذیل را نام برد: گل کلم،کلم،کلم بروکلی،کلم فندقی،بروکلی،پیاز، فلفل و مرکبات.

5- آدامس جویدن

زمانی که شما آدامس می جوید هوای زیادی را می بلعید که در روده های شما به دام می افتد و به تدریج سبب نفخ بیشتری می گردد.

6- غذاهای سرخ کردنی

غذاهای خیلی چرب و سرخ کردنی خیلی دیرتر هضم می گردند لذا سبب ایجاد احساس سنگینی و دم در شما می گردد. البته منظور ما این نیست که اصلا غذاهای چرب یا سرخ کرده نخورید، بلکه باید به نوع روغنی که استفاده می کنید توجه بیشتری نمایید برای مصال سعی کنید از روغنهایی مثل روغن زیتون و روغن آرکادو، و همچنین از مواد چربی موجود در آجیل ها و حتی شکلات تلخ استفاده نمایید.

7- غذاهای تند و تیز

اگر ادویه های افزودنی مانند فلفل،جوز،میخک،پیاز و سیر، خردل و... سبب تحریک معده و درنهایت تشدید نفخ می گردند از مصرف بیش از اندازه آنها بپرهیزید.

8- نوشابه های کربوهیدراتی و اسیدی

از نوشیدن نوشابه هایی که قند فراوان دارند و یا نوشیدنی هایی مثل قهوه، الکل، چای و آب میوه های مرکبات به مقدار فراوان خودداری کنید. بهتر است یک رژیم مناسب را انتخاب نموده و از موادی که در بالا ذکر شد در حد تعادل و کم، مصرف نمایید تا مشکل شما که نفخ و افزایش وزن است به راحتی حل گردد.


:: موضوعات مرتبط: بهداشت فردی , ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : x0000x
ت : یک شنبه 22 تير 1393
.

هر چند که عرق فرایندی طبیعی برای پوست و بدن شماست، اما بوی بد همراه عرق می‌تواند در بسیاری از موقعیت‌ها شخصیت شما را خراب و زیبایی‌تان را کمرنگ کند. زمانی که در محل کار، کنفرانس، جلسه‌ی عمومی، یا حتی در اولین قرار ملاقات با دوست خود یا در هر موقعیت دیگری هستید، احتیاج دارید تا تمیز بنظر برسید و بوی خوش دهید.

تا به حال به شکست مفتضحانه‌ای که ممکن است با تعریق بدبوی زیر بغل‌هایتان بدست بیاورید فکر کرده‌اید؟ بسیار خب، خوشبختانه برای این منظور راه‌های درمانی خانگی ساده و سالمی وجود دارد که می‌توانید برای از بین بردن عرق زیر بغل و بوی بد بدن به آن‌ها روی بیاورید.

راه‌های درمانی خانگی تعریق زیر بغل، بصورت کلی به دو شاخه‌ی داخلی و خارجی تقسیم می‌شوند. راه‌های داخلی عمدتا به رژیم غذایی و هورمون‌های شما مرتبط اند. راه‌های خارجی هم متشکل از تاثیرگزاری محصولات طبیعی یا ساخته‌ی کارخانجات هستند می‌باشد.

 

راه‌های درمانی خارجی

۱. اولین و مهم‌ترین راه حل برای بوی بد زیر بغل این است که تا حد ممکن آن ناحیه را تمیز و خشک نگاه داریم. اگر شما مستعد چنین مشکلی هستید، حتماً دو بار در روز دوش بگیرید و هر بار که حمام می‌روید لباس‌هایتان را تعویض کنید. بعلاوه کمی پودر ضد قارچ هم به زیربغل هایتان بزنید تا از رشد باکتری در آن محل جلوگیری کند.

۲. یک بسته دستمال مرطوب کودک، می‌تواند به شما کمک کند تا عرق زیر بغلتان را با آن جذب کنید. بصورت منظم زیر بغلتان را پاک کنید تا همیشه تمیز و با طراوت بماند.

۳. محصولات ضد تعریق و دئودورانت ها ممکن است برای مدتی زیر بغلتان را با طراوت نگاه دارند، اما راه‌های درمانی خانگی دیگری هم هستند که بهتر از این محصولات ساخت کارخانجات برایتان عمل خواهند کرد. سرکه‌ی سفید بوی بد بدن را متوقف می‌کنند. یک پنبه‌ی توپی شکل را به سرکه‌ی سیب آغشته کنید و بلافاصله پس از حمام به زیر بغلتان بمالید تا بوی زیر بغلتان از بین برود.

۴. همچنین می‌توانید به اطراف زیر بغلتان جوش شیرین بمالید، تا به جذب عرق کمک کرده و برای مدت زیادی زیر بغلتان را خشک نگاه دارد. مخلوط جوش شیرین با چند قطره آبلیمو را به زیر بغلتان مالیده و ده دقیقه صبر کنید. سپس این منطقه را با آب ولرم بشویید تا بوی بد بدنتان از بین برود.

۵. پیش از استفاده از دئودورانت، برشی متوسط از سیب زمینی را به اطراف زیر بغلتان بمالید تا تعریق زیر بغل به حداقل برسد. می‌توانید برای همین منظور از آب شلغم نیز استفاده کنید.

۶. رزماری مخلوط شده در آب را می‌توان به عنوان یک دئودورانت طبیعی استفاده نمود. رزماری دارای خواص ضد باکتریایی است، از این رو توسط بسیاری از حرفه‌ای ها توصیه می‌شود.

۷. بجای لباس‌هایی با انواع پارچه، لباس‌های نخی استفاده کنید. چرا که نخ، عرق را جذب کرده اما پارچه های ساخته شده از الیاف مصنوعی عرق را گیر انداخته و از انتشارش جلوگیری می‌کند.

 

راه‌های درمانی داخلی

۱. چاقی یکی از عوامل تعریق زیر بغل و بوی نامطبوع است. تلاش کنید تا کالری اضافه‌ای که دریافت می‌کنید را کاهش دهید تا تغییر محسوسی را در تعریق زیر بغل‌هایتان متوجه شوید.

۲. برنامه‌ی غذایی شما نقش مهمی را در بوی بد بدن بازی می‌کند. تغییراتی ساده در رژیم غذایی‌تان می‌تواند تغییر قابل توجهی در بوی بدنتان ایجاد نماید. ادویه‌جات به بوی بد بدن کمک می‌کنند، بنابراین توصیه می‌کنیم تا استفاده از ادویه جات را محدود کنید. افزودن مقادیر زیاد غذاهای فیبری بدن شما را به دفع سموم تحریک خواهند کرد.

۳. سعی کنید سبزیجات سبز بیشتری مانند جعفری به برنامه‌ی غذایی خود بیفزایید. چرا که کلروفیل موجود در سبزی‌ها بوی بد بدن را خنثی خواهند کرد. ۵۰۰ گرم سبزه‌ی گندم را با آب مخلوط کرده و هر روز صبح مصرف نمایید تا بوی بدنتان کاهش پیدا کند. سیج چای نیز برای به کاهش رساندن تعریق زیر بغل کارساز است.



:: موضوعات مرتبط: بهداشت فردی , ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : x0000x
ت : یک شنبه 22 تير 1393
.

خستگی و بی حوصلگی در دوران تحصیلی

عواملی چون وجود استادان سختگیر و حجم بسیار زیاد تکالیف در طول سال‌های دانشگاه کافیست تا دانشجویان را براحتی از نفس بیاندازند و در برخی از رشته‌ها گاهی حتی این فشارها به حدی تشدید می‌شود که ممکن است برخی از دانشجویان را به فکر انصراف از ادامه تحصیل در آن رشته بیاندازد در حالی که رعایت تنها چند نکته ساده شما را در دوران تحصیل، پرانرژی و فعال نگه خواهد داشت.

 

تمهیداتی نظیر ثبت‌نام در تعداد معقولانه‌ای کلاس و استفاده از برنامه زمان‌بندی روزانه می‌تواند در این زمینه ثمربخش باشد. همچنین رعایت رژیم‌غذایی مناسب و داشتن فعالیت‌های ورزشی به شما کمک می‌کند که بر استرس ناشی از تحصیل در دانشگاه فائق آیید.

علاوه بر این، داشتن عادت‌های خوب و درست باعث می‌شود که پس از فارغ‌التحصیلی و شروع به اشتغال از شر خستگی‌های شغلی نیز در امان بمانید.

این راهکارها در ابعاد گسترده‌ای قابل اجرا هستند. اما چگونه با خستگی مفرظ تحصیلی و شغلی مقابله کنیم؟

باید بدانید این یک مشکل عمومی است. دانشجویان تازه وارد همیشه تشویق می‌شوند که تا حد امکان هرچه سریعتر فارغ‌التحصیل شوند. این انگیزه مضاعف ناگهان آنها را با حجم عظیمی از دروس مواجه می‌کند و پس از تنها چند هفته استرس، حجم زیاد تکالیف انجام نشده، آنها را به طرز خطرناکی به نخستین مرحله از فرسودگی تحصیلی نزدیک می‌کند.

برای مقابله با این فرسودگی و خستگی شدید بهتر است قبل از اینکه این مشکل آغاز شود به جای اینکه همه کارها را به یکباره انجام دهید، بیش از حد معقول کلاس برندارید. در صورتی که فرد سحرخیزی نیستید سعی کنید کلاس‌های خود را در ساعاتی از روز انتخاب کنید که می‌دانید در آن ساعت‌ها فعال‌تر و سرحال‌تر هستید. به برنامه‌های خود توجه داشته باشید و بخاطر داشته باشید داشتن کلاس‌های متعدد در یک روز حفظ تمرکز در همه کلاس‌ها را دشوار می‌کند. سعی کنید در بین کلاس‌ها برای خود اندکی ساعت آزاد در نظر بگیرید.

 

برای خود یک دفتر سررسید برنامه‌ریزی خریداری کنید. با اینکه تلفن‌های همراه، لپ تاپ‌ها و تبلت‌ها امکانات مشابهی دارند اما براحتی فراموش می‌شوند. پس بجای آن عادت کنید یک دفتر سررسید همراه خود داشته باشید و آنرا در همه کلاس‌ها همراه ببرید و همه چیز را در آن یادداشت کنید. بدینوسیله می‌توانید ببینید در هفته جاری یا در طول ماه چه برنامه‌هایی در پیش خواهید داشت. با استفاده از این شیوه در زمان خود نیز صرفه‌جویی خواهید کرد.

 

 داشتن یک زندگی اجتماعی و پیروی از عادت‌های درست سلامتی نیز در دوری از خستگی تحصیلی موثر است. ارتباط با دانشجویان هم رشته و هم کلاس به شما کمک می‌کند تا از استرس یکدیگر کاسته و تجربه دانشگاه را برای یکدیگر شیرین‌تر کنید. برخی از دانشجویان براحتی غرق در درس‌ها، تکالیف و امتحانات شده و جنبه‌های شاد دانشگاه را فراموش می‌کنند.

 

انجام فعالیت‌های منظم ورزشی نیز یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ سلامت جسمی و کاهش استرس است. بسیاری از دانشگاه‌ها برای دانشجویان تمام وقت خدمات استفاده از باشگاه‌های رایگان ارائه می‌دهند. با این حال اگر از وقت گذرانی در باشگاه لذت نمی‌برید در ورزش‌های تیمی شرکت کرده یا به ورزش‌های رزمی یا یوگا بپردازید. به هرحال مطمئنا فعالیتی را پیدا می‌کنید که به اندازه کافی از انجام آن لذت ببرید.

 

علاوه بر موارد فوق توجه به رژیم غذایی مناسب کمک بسیاری در ادامه روند موفقیت آمیز و سالم در دانشگاه می‌کند. در حالی که بسیاری از دانشجویان به خوردن فست فود رغبت دارند، شما بهتر است به غذاهای سالم رو بیاورید. مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات ضمن تامین ویتامین و املاح بدن به شما کمک می‌کند تا سرحال بمانید. سعی کنید غذاهای با کیفیت مصرف کرده و از خیر غذاهای فرآوری شده، نوشابه‌های گازدار و شیرینی‌جات بگذرید.



:: موضوعات مرتبط: روانشناسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : x0000x
ت : یک شنبه 22 تير 1393
.

توصیه‌های مفید در درمان اضطراب

اضطراب و تنش‌های عصبی یکی از ارمغان‌های نامیمون زندگی امروزی است. اضطراب و دلهره محدود به سن، جنس یا طبقه اجتماعی خاصی نیست و افراد مختلف به دلایل متفاوت ازجمله اختلال ترشح مواد شیمیایی از پایانه‌های عصبی، عوامل محیطی، اجتماعی، ژنتیک و... از آن رنج می‌برند. اضطراب یک واکنش هیجانی است که باعث ایجاد حالت دلواپسی و بی‌قراری در فرد می‌شود.

این حالت گاهی طبیعی است و در پاسخ به بعضی محرک های محیطی یا شرایط خاصی مثل یک موقعیت خطرناک ایجاد می شود، اما زمانی که خود بخود و بدون علت رخ دهد، حالت بیمارگونه ایجاد می کند و می تواند باعث علائمی مانند تپش قلب، احساس داغ شدن، سردرد، حالت تهوع، اختلالات گوارشی، درد قفسه سینه یا مشکلات تنفسی، اختلالات جنسی یا حتی اختلالات وسواس اجباری شود.

متاسفانه بسیاری از افراد تنها چاره را پناه بردن به داروهای شیمیایی دانسته و پس از مدتی به جای آن که درصدد اصلاح شیوه زندگی برآمده یا از روش های بی عارضه تر کمک بگیرند در می یابند وابسته به این مواد و داروها شده اند.

اصلاح روابط اجتماعی با اعضای خانواده و دوستان، اصلاح روابط شغلی با همکاران در محل کار، رعایت اصل احترام متقابل و ادب در تمامی برخوردهای اجتماعی می تواند تا حد بسیار زیادی از ایجاد تنش های عصبی در زندگی روزمره کاسته و در پیشگیری و درمان اضطراب بسیار مفید باشد.

اصلاح شیوه زندگی ازجمله ورزش، بویژه انجام ورزش های مفرح مانند: شنا، کوهنوردی و پیاده روی در طبیعت، تناسب میزان فعالیت و کار و استراحت و تلاش برای شاد زیستن نیز توصیه های دیگری است که نباید فراموش شود.

خواب کافی و بموقع شبانه و پرهیز از شب زنده داری و دیر خوابیدن را نیز هرگز در کاهش اضطراب روزانه دست کم نگیرید.

گرفتن دوش آب گرم روزانه بویژه هر روز صبح پس از بیدار شدن نیز تاثیر فراوانی در ایجاد آرامش در شما خواهد داشت.

پرهیز از مصرف غذایی محرک مانند فلفل، غذاهای آماده، فست فودها، کاهش مصرف سرخ کردنی ها و گوشت قرمز و جایگزین آن با سبزیجات و میوه ها نیز مفید است.

اسطوخودوس یک آرامبخش گیاهی است که می تواند به عنوان یک ضد اضطراب به کار رود.به افرادی که از اضطراب رنج می برند توصیه می شود روزانه دو فنجان دم کرده اسطوخودوس صبح و شب میل کنند.

نوشیدن روزانه دو تا سه بار دم کرده مخلوط سنبل الطیب و بابونه نیز می تواند تاثیر زیادی در کاهش اضطراب داشته باشد.

نوشیدن ترکیبی از دو تا چهار گرم بادرنجبویه و رازک به نسبت مساوی نیز تاثیرات قابل ملاحظه ای در ایجاد آرامش و کاهش اضطراب دارد.

برخی مطالعات همچنین تاثیرات مفید گیاهانی مانند گل ساعتی، جینسینگ و چای سبز در کاهش اضطراب را نشان می دهد.

 



:: موضوعات مرتبط: روانشناسی , ,
:: برچسب‌ها: اضطراب و راه های درمان آن ,
:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : x0000x
ت : یک شنبه 22 تير 1393
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی